2015. április 24. 13:10 - rebeka38

Smarty BX 1500 HD GPS autós kamera

A Smarty BX-1500 HD típus nevének megfelelően nagy felbontású (High Definition) videók rögzítésére képes. SD kártyára rögzít, folyamatos- vagy esemény-vezérelt módban, hagyományos AVI videót vagy JPEG állóképeket exportál, jegyzőkönyvet készít. A G-szenzoros fedélzeti kamera beépített GPS egységet tartalmaz, a feltelepített programnak köszönhetően internet kapcsolattal a Google Maps térképen azonnal látható, hogy hol készült a felvétel. A HD olcsó autós kamerák egy teljesen objektív szemtanú, mely automatikusan rögzítheti a baleset körülményeit, a beépített G-szenzor automatikusan bekapcsol, és eltárolja a felvételt (beállítástól függően) akár a baleset előtti 20. másodperctől. Beépített mikrofonnal, amely rögzíti a különféle zajokat, ami fontos lehet egy baleset kivizsgálása esetén. A felvételek és a hozzájuk tartozó adatok egyszerűen megtekinthetők és kiértékelhetők a magyar nyelven is elérhető Smarty PC Viewer szoftver segítségével.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://olcsoautoskamerak.blog.hu/api/trackback/id/tr797395050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tbiro0721 2015.05.04. 12:40:07

Szia, lenne pár kérdésem a témában hozzád, milyen e-mail címen lehet kapcsolatba lépni veled, szakmai írásokkal kapcsolatban? Előre is köszönöm a választ!
süti beállítások módosítása